Menu Close

BlueTraker® VMS

BlueTraker VMS 

BlueTraker VMS terminal dio je sustava za kontinuirano praćenje plovila koji je namijenjen ribarskoj industriji i obalnoj straži. Snažan naglasak odnosi se na poštivanje tehničkih standarda (IMO rezolucija), kao i na sigurnost osoblja i operativnu sigurnost kako bi se spriječile prijevare.

BlueTraker VMS sustav testiran je ciljanom okruženju te se koristi već niz godina u nekoliko zemalja. Sustav je izrađen u skladu s EU, NEAFC, NAFO i SEAFO propisima o razmjeni podataka i prema bilateralnim sporazumima između trećih zemalja. Također, sustav je usklađen s EU uredbom br. 2244/2003, 1224/2009 i provedbenom mjerom br.404/2011.

Optimalni VMS sustav – BlueTraker VMS

Težak zadatak svakog nacionalnog ribarstva je odlučiti se za optimalni VMS sustav koji pruža omjer suvremene tehnologije i uloženih sredstava. BlueTraker VMS napredni je sustav koji predstavlja naprednu tehnologiju, popraćenu prihvatljivim cijenama.
Prilikom izrade BlueTraker® VMS-a, implementirano je više verzija koje se razlikuju prema upotrebi komunikacijskih kanala.

Verzije BlueTraker® VMS-a:

  • BlueTraker® VMS SAT
  • BlueTraker® VMS Light
  • BlueTraker® VMS Hybrid

BlueTraker® VMS SAT i BlueTraker® VMS Light koriste satelitski komunikacijski kanal, dok BlueTraker® VMS Hybrid koristi dvostruki komunikacijski kanal tj. Satelit i GSM/GPRS popraćen naprednim značajkama.

Pronađite ili postanite distributor!

BlueTraker® VMS 

Play Video

Projektiranje i razvoj

Zajednički rast i razvoj kroz suradnju s inozemnim tvrtkama. Implementacija i projektiranje sustava označavanja i sljedivosti.

Isporuka opreme

Isporuka po sistemu "ključ u ruke". Sigurna isporuka
visoko-kvalitetne opreme i potrošnih materijala unutar kratkog vremenskog roka.

Usluge konzaltinga

Naše stručno osoblje pruža specijalizirani tehnički konzalting koji uključuje izradu financijskih i izvedbenih studija, potrebnih za daljnji rad.

Zatražite ponudu

Unesite vaše podatke u kontakt obrazac, a naši će Vas prodajni savjetnici kontaktirati u mogućem roku ili zatražite ponudu putem niže navedenih informacija.

Prodajni ured

Novačka cesta 10A, Rakitje, Hrvatska
Tel: +385 1 3436 280
Fax: +385 1 3475 220
Email: support@primark.hr
Radno vrijeme: pon. – pet. 8.00 – 16.00