Menu Close

Etiketiranje

Etiketiranje

Pouzdani, izdržljivi te ekonomični pisači koji ne zahtijevaju puno prostora te pružaju naprednu, industrijsku kvalitetu ispisa. Pisači sadrže nove značajke i omogućuju direktan termički ili termički prijenos.

Industrijski pisači

Pisači za direktan ispis sadržaja na etikete ili za toplinski prijenos idealni za zahtjevne količine ispisa i ekstremna okruženja.

  • Stolni pisači pouzdani su, izdržljivi te ekonomični pisači koji ne zahtijevaju puno prostora te pružaju naprednu, industrijsku kvalitetu ispisa. Pisači sadrže nove značajke i omogućuju direktan termički ili termički prijenos.
  • Industrijski pisači dizajnirani za izdržljiv i pouzdan ispis namijenjeni raznim radnim okruženjima. Pisači su popraćeni naprednim značajkama, RFID mogućnostima te su idealni za zahtjevne količine ispisa.
  • Mobilni pisači posebno su dizajnirani kako bi pospješili produktivnost i preciznost zaposlenika te su prilagođeni njihovom radu i poslu koji obavljaju. Široke upotrebe, pisači se mogu koristiti za označavanje cijena ili upravljanje skladištem.
  • Kartični pisači idealni za ispis ID oznaka, izradu sigurnosnih dokumenata, kreditnih kartica, poklon kartica i ostalih vrsta kartica. Pisači nude brz ispis uz visoku kvalitetu te se mogu koristiti u raznim objektima poput restorana, financijskih ustanova.
  • RFID pisači nude napredne značajke za pouzdan ispis i kodiranje u izrazito nepogodnim uvjetima, koristeći RFID tehnologiju. Pisači su dostupni kao statični ili prijenosni te nude kvalitetan ispis i visoku brzinu.
  • Tisak pisači izrađeni su kako bi se prilagodili raznim lokacijama te omogućili ispis visoke kvalitete i brzine. Idealan izbor za uparivanje s aplikacijama za samoposlugu ili prodaju karata.
 
PRIMARK d.o.o.
PRIMARK d.o.o.
PRIMARK d.o.o.

Projektiranje i razvoj

Zajednički rast i razvoj kroz suradnju s inozemnim tvrtkama. Implementacija i projektiranje sustava označavanja i sljedivosti.

Isporuka opreme

Isporuka po sistemu "ključ u ruke". Sigurna isporuka
visoko-kvalitetne opreme i potrošnih materijala unutar kratkog vremenskog roka.

Usluge konzaltinga

Naše stručno osoblje pruža specijalizirani tehnički konzalting koji uključuje izradu financijskih i izvedbenih studija, potrebnih za daljnji rad.

Zatražite ponudu

Unesite vaše podatke u kontakt obrazac, a naši će Vas prodajni savjetnici kontaktirati u mogućem roku ili zatražite ponudu putem niže navedenih informacija.

Prodajni ured

Novačka cesta 10A, Rakitje, Hrvatska
Tel: +385 1 3436 280
Fax: +385 1 3475 220
Email: support@primark.hr
Radno vrijeme: pon. – pet. 8.00 – 16.00

proba