Menu Close

Industrijska rješenja

PRIMARK d.o.o.
PRIMARK d.o.o.

Etiketiranje

Pouzdani, izdržljivi te ekonomični pisači koji ne zahtijevaju puno prostora te pružaju naprednu, industrijsku kvalitetu ispisa. Pisači sadrže nove značajke i omogućuju direktan termički ili termički prijenos.

Sljedivost

Sustavi automatske identifikacije i sljedivosti koji pružaju uvećanu učinkovitost logističkih procesa. Čitači i skeneri izrađeni su od izdržljivog materijala koji omogućuje rad u ekstremnim okruženjima.

PRIMARK d.o.o.
PRIMARK d.o.o.

Označavanje

Industrijski sustavi kodiranja i označavanja koji omogućavaju precizno označavanje proizvoda pomoću koda, logotipa ili alfanumeričkog teksta na gotovo svim vrstama površina. Ispis varijabilnih podataka, integracija hardverskih i softverskih komponenata i umrežavanje strojeva i tokova karakteristike su kvalitetnih sustava za kodiranje i označavanje.

Potrošni materijali i oprema

Logistička oprema visoke kvalitete za sve vrste ispisnih rješenja. Oprema uključuje sintetičke i papirante barkod naljepnice, RFID naljepnice, vrpce za termalni ispis, papire za ispis računa i još mnogo. Provjerite našu ponudu!
 

PRIMARK d.o.o.

Projektiranje i razvoj

Zajednički rast i razvoj kroz suradnju s inozemnim tvrtkama. Implementacija i projektiranje sustava označavanja i sljedivosti.

Isporuka opreme

Isporuka po sistemu "ključ u ruke". Sigurna isporuka
visoko-kvalitetne opreme i potrošnih materijala unutar kratkog vremenskog roka.

Usluge konzaltinga

Naše stručno osoblje pruža specijalizirani tehnički konzalting koji uključuje izradu financijskih i izvedbenih studija, potrebnih za daljnji rad.

Zatražite ponudu

Unesite vaše podatke u kontakt obrazac, a naši će Vas prodajni savjetnici kontaktirati u mogućem roku ili zatražite ponudu putem niže navedenih informacija.

Prodajni ured

Novačka cesta 10A, Rakitje, Hrvatska
Tel: +385 1 3436 280
Fax: +385 1 3475 220
Email: support@primark.hr
Radno vrijeme: pon. – pet. 8.00 – 16.00

proba