RFID pisači

Stolni ili prijenosni RFID pisači naših proizvođača omogućuju pouzdano kodiranje RFID oznaka u raznim uvjetima rada. RFID oznake prikladne za označavanje proizvoda od svih vrsta materijala bez smetnji u kasnijem očitavanju terminalima.
RFID tehnologija pruža jednostavnost sljedivosti u raznim primjenama od praćenja uzoraka pacijenata u zdravstvu do komisioniranja pošiljaka u logistici.

Linija modela Zebra ZT600

Trajnost i iznimne performanse na platformi prilagođenoj korisniku. Industrijski pisači linije ZT600 dostupni su i u izvedbi kao pisači RFID oznaka. Jednostavnost korištenja putem 4,3 inch LCD zaslona u boji. Preciznost ispisa kroz rezoluciju do 600 dpi i za vrlo kratke etikete.

Linija modela Zebra ZD400

Vrhunski spoj svestranosti i performansa. Industrijski pisači linije ZT400 dostupni su i u izvedbi kao pisači RFID oznaka. Serija proizvoda dostupna u tri razine rezolucije i dvije širine pisačih glava.

Linija modela Zebra ZQ500

Jednostavnost i dugotrajnost u teškim uvjetima rada. Mali i prijenosi pisači, prikladni za nošenje na osobi. Omogućuju povezivanje s POS uređajima za mobilan ispis računa, etiketa i RFID oznaka. Jednostavna i robusna izvedba sa gumenim pojačanjima protiv udaraca.

Kontakt forma

Bilo bi nam drago pomoći i pronaći najbolje rješenje koje odgovara vašim zahtjevima.

Kontakt
Obavezno polje *