Menu Close

www.industrialtraceability.com

S ponosom predstavljamo naš novi projekt!

Tijekom proteklih godina sljedivost je postala značajan pojam ukoliko se govori o proizvodnji i logističkim procesima. Razne industrije prihvaćaju sljedivost kao standardnu normu za uspješno djelovanje industrijskih lanaca opskrbe.


PRIMARK d.o.o.

Sljedivost je važna značajka u poslovanju koja osigurava dugoročnu kvalitetu proizvoda i pruža brojne prednosti za praćenje procesa. Problemi koji se ponekad javljaju, a karakteriziraju kvalitetu proizvoda zahtijevaju vrijeme i iskustvo kako bi se utvrdio uzrok zbog čega su nastali. Praćenje procesa u stvarnom vremenu omogućeno je implementacijom sljedivosti koja pospješuje minimizaciju štete, kao i njen popravak.

Naše bogato iskustvo u dizajnu i implementaciji projekata sljedivosti temelji se kontinuiranoj poslovnoj aktivnosti koja uspješno traje već 23 godine. PRIMARK je integrirao mnoge sustave industrijskog označavanja i automatske identifikacije (AID), koji uključuju opremu poput industrijskih prijenosnih računalna jedinica. Individualno izrađeni projekti sljedivosti ostvareni su se korištenjem automatske identifikacije, računalnih prijenosnih jedinica, programske podrške i industrijskog WLAN umrežavanja. Uspješno smo uveli i implementirali takve sustave u automobilskoj, prehrambenoj i metalnoj industriji, kao i u mnogim drugima. Osnovna karakteristika naših projekata jest integracija širokog spektra tehnologija koje su osnova svakog sustava sljedivosti.

Instalacija individualnih rješenja u proizvodnim i skladišnim objektima diljem Europe naša je glavna referenca.

Pri izradi projekata sljedivosti, prvi je korak dogovor i savjetovanje s klijentom kako bismo doznali detaljne specifikacije te potrebne informacije. Slijedi analiza objekta i samog procesa te izrada idejnog projektnog rješenja koje postepeno upotpunjujemo kroz kontinuirani rad. Izvođenje projekta uključuje prilagodbu softverskih i hardverskih komponenata te integraciju u postojeće procese i okruženje. Završno testiranje novo-implementiranog rješenja vrši se u suradnji i prisustvo klijenta.

PRIMARK nudi sigurno i dugotrajno partnerstvo kroz kvalitetne usluge, na Vaše i naše zadovoljstvo!