PRIMARK d.o.o. | Industrijski sustavi označavanja

Primark d.o.o. jedna je od vodećih industrijskih tvrtki koja se bavi distribucijom sustava za označavanje proizvoda, AIDC opreme i potrošnog materijala. Tvrtka pruža usluge inženjeringa, servisa i održavanja te djeluje na području implementacije sustava sljedivosti i industrijskih sustava za označavanje. 

U skladu s potrebama naših kupaca pratimo inovativne tehnologije vodećih svjetskih proizvođača i nudimo potpuna tehnološka i individualizirana rješenja.

Naš je cilj ostati jedan od vodećih ponuđača tehnoloških rješenja na tržištu i da u skladu s potrebama naših partnera i kupaca proširimo znanje i prisustvo na ostalim tržištima.

Misija i vizija

Naša misija je visokom i kvalitetnom uslugom ponuditi suvremena industrijska rješenja i opremu, ostvarujući rast na domaćem i na stranom tržištu. 

Naša vizija je postati referentno ime za visoko-kvalitetna industrijska rješenja kroz suradnju s vodećim, svjetskim tvrtkama.

Djelatnost

Naša glavna djelatnost je označavanje proizvoda i ambalaže. Iz našeg tehničko – distribucijskog centra u Zagrebu svojim klijentima nudimo cjelovita rješenja, počevši od prvih konzultacija, dizajna i izrade, sve do ispitivanja i predaje kupcu u operativnom stanju, kao i održavanja te isporuke potrošnog materijala i rezervnih dijelova za uređaje.

Dinamično odlučivanje i predanost poslu, spremnost da kroz razmjenu znanja, ideja i iskustva prihvatimo svaki izazov, temeljne su odrednice koje su jamstvo našim korisnicima za uspješno korištenje i održavanje uređaja.

Temeljne vrijednosti

Kompetentnost, profesionalnost i inovativnost – profesionalno težimo ostvarivanju i provođenju misije i vizije tvrtke.

Kvaliteta
Kontinuirano povećavamo kvalitetu naših proizvoda i usluga, proširujemo naše znanje i ulažemo u razvoj novih tehnologija kako bi kranjim kupcima ponudili savršen omjer cijene i kvalitete.

Poštenje i odgovornost
Tijekom svakodnevnog se poslovanja savjesno odnosimo prema krajnjim kupcima, poslovnim suradnicima, zaposlenicima, društvenoj zajednici i okolišu.

Karijera u Primarku

Ponašamo se odgovorno prema našim zaposlenicima i zajednici. Ljudi s kojima radimo i radno okruženje koje kreiramo, uz konstantan odabir kvalitetnih kandidata za rad u Primarku, najveći su nam prioritet. Svjesni smo da sve naše kasnije aktivnosti i ukupna uspješnost ovise o našim timovima.

Kad se zaposlite u Primarku, strukturirano ćete stjecati nova znanja i iskustva. Bit ćete suočeni s izazovima u stabilnoj industriji, koja posluje u internacionalnom okruženju. Vašu motivaciju, rezultate i uključenost procjenjivat ćemo tijekom obuke i perioda integracije na mjesečnoj razini. Vaš daljnji razvoj karijere u tvrtki ovisi o Vama. Mi ćemo Vam omogućiti da postignete svoj maksimum.

Naziv poduzeća: PRIMARK, društvo s ograničenom odgovornošću za označivanje proizvoda i ambalaže i trgovinu

Naziv društva: PRIMARK d.o.o.
Članovi društva: Nenad Hercigonja, Zlatko Mastnak
Nadležno tijelo: Trgovački sud u Zagrebu
Godina osnivanja: 1997
Registracijski broj: 080167085
Temeljni kapital: 718.200,00 kn uplaćen u cijelosti

OIB: 75653529088, VAT ID: HR75653529088
MB: 01311077
Djelatnost: 28.29 Proizvodnja ostalih strojeva za opće namjene, d. n. (NKD 2007)
Veličina: 2 – mali (prema novom zakonu)
Adresa: Novačka cesta 10/A, Rakitje

IBAN ZABA: HR8223600001101320598 (Zagrebačka banka d.d.)
IBAN HAAB: HR9125000091101012345 (Addiko bank d.d.)

Certifikat: ISO 9001:2015
Certifikat: ISO 14001:2015