O nama

Najbolje hrvatske tvrtke u lancu opskrbe oslanjaju se na nas kao na svog pouzdanog partnera. Naša ekspertiza seže od 1997. godine od kada naše znanje ulažemo u razvoj cjelovitih industrijskih rješenja za označavanje i implementaciju industrijske sljedivosti. Pratimo inovativne tehnologije vodećih svjetskih proizvođača i nudimo potpuna tehnološka i individualizirana rješenja.

Naš je cilj ostati jedan od vodećih ponuđača tehnoloških rješenja na tržištu i da u skladu s potrebama naših klijenata proširimo znanje i prisustvo na ostalim tržištima.

Naši su Vam stručnjaci na raspolaganju od  svaki radni dan od 8.00-16.00 h. 

Misija

Naša misija je visokom i kvalitetnom uslugom ponuditi suvremena industrijska rješenja i opremu, ostvarujući rast na domaćem i na stranom tržištu.

Vizija

Naša vizija je postati referentno ime za visoko-kvalitetna industrijska rješenja kroz suradnju s vodećim, svjetskim tvrtkama.

Vaše rješenje za označavanje i industrijsku sljedivost

Industrijska rješenja po principu „ključ u ruke“

Razvoj i integracija cjelovita rješenja za označavanje po principu „ključ u ruke“ na postojeće ili novo-izrađene proizvodne linije.

Implementacija industrijske sljedivosti

Više od 25 godina djelujemo na području implementacije industrijske sljedivosti. Naša rješenja koriste vodeće tvrtke iz raznih industrija.

Inženjering

Naša industrijska rješenja uspješno služe tisuće korisnika raznih industrija diljem Hrvatske i Europe.

Servis, održavanje i korisnička podrška

Naš tehničko osoblje certificirano je od strane naših principala kako bi Vam omogućili servis, održavanje i korisničku podršku.

Karijere

Posjetite našu stranicu za karijere i postanite dio našeg tima.