Go to Top

Označavanje proizvoda

Označavanje proizvoda

oznacivanje_proizvoda_animSastavni dio proizvoda nije samo proizvod kao takav, ambalaža u kojoj se nalazi, kvaliteta i image koje ima, već i datum proizvodnje, rok uporabe, bar-kod i nebrojene druge mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju. Mi Vam nudimo kvalitetna i provjerena rješenja naših principala. Poduzeće Primark d.o.o. je zastupnik vodećih svjetskih proizvođača strojeva i opreme za označivanje proizvoda.

 

TOSHIBA TEC TT pisači za jednostavno, kvalitetno i brzo ispisivanje etiketa, tagova, tekstilnih traka

TOSHIBA_logoTermo-transferni pisači renomiranog proizvođača pisača etiketa TOSHIBA TECmogu ispisivati poruke na samoljepljive ili termalne etikete, običan papir u roli, karton, tekstilnu traku, plastičnu foliju (PES), metaliziranu foliju (PES MET), itd. Etikete s ispisanom porukom su otporne na vodu, mehanička oštećenja, temperaturne promjene, svjetlost, a uporabom specijalne trake ako je potrebno otporne su i na alkohol, benzin i sl. Unos i kreiranje poruke vrši se na osobnom računalu. Pisači mogu pisati crno-bijelo ili u boji, najveće razlučivosti 203, 300 ili 600 dpi, najveće širine ispisa od 48 do preko 210 mm itd. Opcionalno s pisačima isporučujemo i unutarnje i vanjske namatače, rezače, odljepljivače, razrezivače, bar-kod čitače, tipkovnice za unos podataka izravno u pisač bez upotrebe osobnog računala, te pisaće trake raznih boja i kvaliteta, SAP R/3 drivere. TOSHIBA TEC pisači uz pomoć opcionalne LAN Interface kartice mogu postati i pravi Internet/LAN/Intranet pisači koji u sebi imaju i WEB, E-Mail, FTP i XML podršku.

B-EX4T1-F

     

Više o TOSHIBA TEC termo-transfernim pisačima etiketa možete saznati na:
www.toshibatec-eu.com

Više:

– Instalacija pisača – driveri

– Toshiba driver download

– Zebra driver download

 

NICELABEL Programski paket za izradu i ispisivanje etiketa na hrvatskom jeziku

nicelabel_logoNicelabel je specijalizirani profesionalni programski paket intuitivnog korisničkog sučelja za ispisivanje varijabilnih podataka, bar-kodova, logotipa i ostalih podataka na samoljepljive etikete. Iz naše ponude izdvajamo:

1. Nicelabel Designer Express – Jednostavan dizajn barkod oznaka – podržan rad s Excel tabelama

Besplatan download programa Nicelabel za probno razdoblje:

1

2. Nicelabel Designer Pro – Profesionalni alat za dizajn barkod oznaka s podrškom za baze podataka

Besplatan download programa Nicelabel za probno razdoblje:

2

3. Nicelabel PowerForms Desktop – Izrada jednostavnih sučelja za ispis (posebice za zaslone na dodir)

Besplatan download programa Nicelabel za probno razdoblje:

3

4. Nicelabel Automation Easy – Automatizacija ispisa (olakšan rad s većim brojem pisača i oznaka)

Besplatan download programa Nicelabel za probno razdoblje:

4

Više o Nicelabel programskim paketima možete saznati na:
www.nicelabel.com

Izrađujemo rješenja po zahtjevu korisnika.

TOWA Ručni aplikatori etiketa

towa_logoTOWA ručni aplikatori etiketa ubrzavaju proces nanošenja naljepnica na proizvode. Mogu nanositi naljepnice širine 20-100 mm i visine 20-60 mm.

towa_oznacivaciTOWA AP65-30 za apliciranje etiketa širine od 20 do 30 mm.
TOWA AP65-60 za apliciranje etiketa širine od 25 do 60 mm.
TOWA AP65-100 za apliciranje etiketa širine od 50 do 100 mm.
Duljina aplicirane etikete za sve navedene modele može biti od 20 do 60 mm. Najveći promjer role je 100 mm.

Više o TOWA ručnim aplikatorima možete saznati na:
www.towa-ltd.co.jp

 

TELESIS Uređaji za označivanje graviranjem iglom

Ttelesis_logoELESIS je na području sustava za graviranje s iglom vodeći svjetski proizvođač. Sustav za graviranje se sastoji iz dva sklopa: upravljačka jedinica (za unos i pripremu teksta) i jedinice za graviranje s iglom za graviranje. Princip rada je sljedeći: igla za graviranje je upeta pomoću komprimiranog zraka na taj način, da neprestano izvodi vertikalne pomake visoke frekvencije. Radni kao i povratni hod igle se izvode s konstantnim tlakom zraka. Sustav za pomicanje u X-Y smjerovima pomiče noseći uložak igle zajedno s iglom. Kombinacija vertikalnog hoda igle i pomaka u X-Y smjeru omogućava na površini izratka graviranje proizvoljnih oznaka: slova, brojeva, logotipova, posebnih znakova i to u proizvoljnim visinama i fontovima (npr. matrični font 7×5 ili kontinuirani font).

Takva tehnologija tj. princip kojeg još nazivamo “princip plivajuće igle” (engl. floating pin) ima sljedeće prednosti tj. koristi:

  • mogućnost graviranja neravnih površina (do 6 mm) bez prenošenja dodatnih napetosti u materijal
  • uz podešavanje odgovarajućeg pritiska zraka, izborom igle i podešavanjem dužine hoda igle možemo utjecati na silu graviranja tj. na dubinu graviranja
  • velike brzine graviranja (do 10 znakova/s i više)
  • održavanje sustava je minimalno.

Sustav je primjeren prije svega za graviranje metala (čak do tvrdoće 60 HRC), kao i raznih plastičnih materijala. Oznake su trajne, što je čest zahtjev, budući da u mnogim slučajevima čitljivost mora biti osigurana za vrijeme cijelog životnog vijeka proizvoda kojeg graviramo.

Sustavom se može upravljati i preko PC računala upotrebom komunikacije RS 232 ili RS 485. Uz to, u mrežu se može povezati do 31 sustav za graviranje.

telesis_stroj_1     telesis_stroj_2     telesis_prikaz

Više o TELESIS gravirnim sustavima možete saznati na:
www.telesis.com