Go to Top

Ponuda

Označavanje proizvoda

Sastavni dio proizvoda nije samo proizvod kao takav, ambalaža u kojoj se nalazi, kvaliteta i image koje ima, već i datum proizvodnje, rok uporabe, bar-kod i nebrojene druge mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju. Mi Vam nudimo kvalitetna i provjerena rješenja naših principala.

SAZNAJTE VIŠE

Označavanje transportne ambalaže

Imate li potrebu za označavanjem Vaše transportne ambalaže? Poduzeće Primark d.o.o. Vam nudi više različitih sustava u svijetu renomiranih proizvođača strojeva za označavanje kartonske ambalaže i skupljajuće folije. Različite tehnologije stoje Vam na raspolaganju, bilo da je riječ o Ink-Jet pisanju tintom ili tzv. Ispiši i Zalijepi (Print & Apply) tehnologijama

SAZNAJTE VIŠE

Paletno označavanje

Kao što smo već spomenuli, poduzeće Primark d.o.o. nudi potpuna rješenja označavanja u svakom segmentu proizvodnog procesa. Kada je riječ o označavanju proizvoda već natovarenih na paletu, nudimo vam MECTEC seriju uređaja za paletno označavanje.

SAZNAJTE VIŠE

Označavanje folijske ambalaže

Elektronički uređaji za označavanje su moderni pisači u tehnici termotransfera, za neprekinuto (on-line) tiskanje datuma proizvodnje, datuma uporabivosti proizvoda, šarži, crtičnih kodova, grafike, logotipova i drugih varijabilnih podataka izravno na materijale kao što su folija, celofan, plastika ili naljepnice.

Pakiranje

Sealed Air InstaPak - Sustavi pakiranja ekspandirajućom pjenom. InstaPak sustavi ekspandirajuće pjene, služe za pakiranje tehničke, lako lomljive ili bilo koje druge robe. Pjena se nakon punjenja u plastične vrećice širi do 200 puta od svog osnovnog volumena...

SAZNAJTE VIŠE

Lijepljenje

Poduzeće Primark d.o.o. u mogućnosti Vam je ponuditi kompletne sustave industrijskog lijepljenja uključujući i pripadajuća ljepila.

SAZNAJTE VIŠE

Automatska Identifikacija

Želite li ažurne i točne podatke o stanju skladišta, proizvodnje, inventure...? Nudimo Vam kompletna rješenja automatske identifikacije po sistemu 'ključ u ruke' bilo da je riječ o bar-kod naljepnicama ili radiofrekvencijskim naljepnicama.

SAZNAJTE VIŠE

Potrošni Materijal

Poduzeće Primark d.o.o. osigurava kontinuiranu opskrbu svim potrošnim materijalom potrebnim za neometan rad naših strojeva kao što su: riboni, tekuće i krute tinte, tintne rolice itd. U mogućnosti smo Vam ponuditi i etikete raznih vrsta i dimenzija.

SAZNAJTE VIŠE